Hogyan lehet fogyni 10 kg-mal? Edzés és diéta

fizikai aktivitás a fogyásért havonta 10 kg-mal

A fogyás problémája az utóbbi időben a legrelevánsabb, mind a fiatal lányok, mind az idősebb nők körében. De leggyakrabban a lányok aggódnak a megjelenésük és a felesleges kilók hiánya miatt, ezért minden nap keresik a módját, hogyan fogyjanak le 10 kg-tól gyakorlatokkal és diétákkal. Miért pont 10 kg? Ez a súly hozzávetőleges, mert mindegyik esetében a súlyfelesleg kilogrammjainak száma, amelyektől meg kell szabadulnia, tisztán egyéni. Ennek ellenére a legnépszerűbb keresési lekérdezés az interneten továbbra is a „Hogyan lehet fogyni 10 kg-mal? Edzés és diéta", úgyhogy erről később fogunk beszélni.

Valójában jó néhány módja van a fogyásnak. Ebbe nemcsak a diéták és gyakorlatok tartoznak bele, hanem általában a helyes táplálkozás és a különféle kozmetikai eljárások (pakolások, masszázsok, fürdők), nem beszélve a teákról és a fogyókúrás gyógynövénykészítményekről. De mindenki tudja, hogy ez egy integrált megközelítés a probléma megoldásához, hogyan lehet 10 kg-ot lefogyni egy hónap alatt végzett gyakorlatokkal, amelyek a legkifejezettebb hatást fejtik ki.

A fitnesz szakértők által kifejlesztett speciális testsúlycsökkentő edzési rendszerek lehetővé teszik, hogy hatékonyan fogyjon le 10 kg testmozgással 2 hét vagy korábban, csak akkor, ha szigorúan betart egy bizonyos étrendet és fizikai aktivitási szintet. Segítségükkel nem csak a súlyodat tudod normalizálni, hanem szinte az összes izomcsoportot felpumpálhatod.

Mindenkinek, aki 10 kg-ot szeretne fogyni gyakorlatokkal 2 hét vagy maximum egy hónap alatt, bemutatunk egy speciális hatékony otthoni edzéskészletet.

Hogyan lehet fogyni 10 kg-ot egy hónap alatt mozgással?

Amint azt már megtudtuk, csak a fogyás kérdésének integrált megközelítése hozhatja meg a várt eredményeket. Ezért a fogyókúrás gyakorlatok során ne felejtsen el helyesen étkezni, és igyon akár 2-3 liter vizet. A rendszeres fizikai aktivitást kötelezővé kell tenni. Ehhez regisztrálhat medencére, fitneszre, aerobikra, táncra, pilatesre vagy futásra.

És ha szeretné megszilárdítani az eredményt, akkor használja a következő edzéskészletet, hogy 10 kg-ot fogyjon. Fontolja meg a gyakorlatokat a test legproblémásabb területein:

  • Kiinduló helyzet - álljon a kezén (mint a fekvőtámaszoknál), miközben a hát egyenletes és nem ereszkedik meg, a gyomor be van húzva. Hajlítsa meg az egyik lábát térdben, és irányítsa az ellenkező váll felé, majd térjen vissza a kiindulási helyzetbe. Ismételje meg ugyanezeket a lépéseket a másik lábával körülbelül 15-ször 3 sorozatig.
  • Fogja meg a szék támláját, és emelje fel a lábát 90 fokos szögben a testéhez képest anélkül, hogy meghajlítaná a térdét. Ezt követően végezzünk vele 10 körkörös mozdulatot, és cseréljük ki a lábunkat. Mindig tartsa egyenesen a hátát.
  • Álljon oldalra a székhez, tartsa a kezével, és hajtson végre 20 lendítést mindkét lábával oldalra, 3 sorozatot teljesítve. A terhelés növelése érdekében ne kapaszkodjon a székbe a kezével.
  • Feküdj a padlón, és ritmikusan emeld fel és le a fenekedet legalább 20-szor 3 sorozatban. Ezt követően boruljon az oldalára, és hajtson végre 30 lendítést mindkét lábával felfelé és előre, a padlóval párhuzamosan.
  • Helyezze a lábát vállszélességre, és emelje fel a kezét, és szorítsa a várba. Végezzen sima dőléseket, először az egyik, majd a másik irányba, majd térjen vissza a kiindulási helyzetbe. Éreznie kell, hogy a ferde és hasizmok megfeszülnek, ami fokozatosan megszabadít az oldalak megereszkedésétől.
  • Tegye közel egymáshoz a lábait, és lendítse meg a lábát, először az egyiket, majd a másikat. Ugyanakkor mindig álljon egyenesen, ne döntse meg a hátát. Ha ez a gyakorlat nehéz számodra, tartsa a kezét a szék támlája mögött. Végezzen körülbelül 15 lendítést mindkét lábával 3 sorozatban.

De ahhoz, hogy a gyakorlatok a fogyás során a maximális eredményt adják, szigorúan be kell tartani a helyes étrendet, ezért a továbbiakban arról fogunk beszélni, hogyan lehet fogyni 10 kg-mal diéták segítségével. Ezenkívül ne feledkezzünk meg a testmozgásról sem.

Hogyan lehet fogyni 10 kg-ot vagy többet diéták és rendszeres testmozgás segítségével?

alma fogyáshoz egy hónap alatt 10 kg-ra

A fenti gyakorlatsor végrehajtásával a fogyás érdekében határozzon meg egyéni étrendet. Képviselhetik speciálisan kialakított diéták, valamint az egészséges táplálkozás szabályaira épülő étrend bizonyos megkötésekkel.

Még ha nem is a diéták híve, ne feledje, hogy a hatékony fogyás érdekében feltétlenül le kell mondania az alkoholról, a zsíros, édes és keményítőtartalmú ételekről, kivéve a gyorsételeket, a gyors szénhidrátokat és a telített zsírokat. Az alakodra káros ételeket cseréld friss zöldségekre, gyümölcsökre, gabonafélékre, és igyál minél több vizet is. Csökkentse napi adagját: így csökkentheti a táplálékfelvételt. Ráadásul hamarosan érezhetően csökken a gyomra térfogata, és az éhségérzet is megszűnik oly gyakran zavarni, és egyre kevesebb kalóriát tud majd fogyasztani.

Ha mersz drasztikus intézkedéseket tenni, és szeretnéd tudni, hogyan fogyj le 10 kg-ot vagy többet a diéták segítségével, akkor alkalmazd a következő módszereket:

  • Szigorú monodiéta zsírmentes kefir és hajdina alapú. 1 hétre tervezték, igény szerint egy idő után meghosszabbítható vagy megismételhető.
  • Diéta zellerleves alapú. Ez az egyik legegyszerűbb, mert ezt a levest bármilyen mennyiségben el lehet enni minden alkalommal, amikor éhesnek érzi magát, anélkül, hogy félne az alaktól. Elkészítéséhez a következő termékekre lesz szüksége: 1 kg káposzta, 2 sárgarépa, 0, 5 kg zeller, 1-2 hagyma, 1-2 kaliforniai paprika és 2 paradicsom vagy paradicsompüré.
  • Az időszakos böjtön alapuló merev diéta. Ezzel a diétával mindössze egy hét alatt 10 kg-ot fogyhatsz, de számos ellenjavallata lehet, ezért alaposan gondold át, mielőtt kockáztatod egészségedet a fogyás jegyében. Váltogasd azokat a napokat, amikor csak ásványvizet iszol, olyan napokkal, amikor egy liter tejet iszol. A hétköznapok egyikén ehet zöldségsalátát vagy gyümölcsöt, hétvégén pedig főtt tojást, húst vagy 100 gramm zsírmentes túrót kefirrel.